Presentation av mig

presentation av mig

Presentation av mig

Det är inte många som vill skylta med att man är nagelbitare, tvärtom! Visste du hur mycket energi och tankeverksamhet, som går åt till att dölja sina händer och naglar för omgivningen när man är nagelbitare? Mycket energi! Allt från att vika in fingertopparna när man läser en tidning offentligt, till att ge bort ett papper till en annan person där tummen visas upp när man räcker över pappret så snabbt man bara kan.

Visst, nu är jag inte av den extrema sortens nagelbitare… men är det en ojämnhet i nageln så är jag där och ska ”jämna” till kanten, och vips så är nageln kortare och fingertoppen är röd och ömmar.. Jag har hjälpt många nagelbitare genom åren (14 år) att få finare naglar. Antingen genom att bryta beteendemönstret eller rent kosmetiskt med konstmaterial på naglarna, både män och kvinnor. Numera har jag själv alltid konstmaterial (gele) på mina naglar. För att jag trivs bäst i det och jag kan ha olika dekorationer, längd, mönster och färger på naglarna. Allt för att få vara lite kreativ och testa nya grejjer/ ideér <3. Akvarellmålning visade sig inte riktigt vara min grej för att få utlopp för kreativiteten ha ha ha.

Det är min bakgrund och anledning, till varför jag jobbar som nagelterapeut och som nagelproduktsgrossist. Jag säljer gele, akryl ,gelelac och acrylgel till utbildade manikyrister/pedikyrister och nagelterapeuter.

Erfarenhet

Genom åren har jag testat mängder av produkter och märken, och alla har sina egna för och nackdelar precis som allting annat. Så nu har jag testat färdigt för ett tag och ”hittat” mitt märke och mina produkter som jag gillar att jobba med. Allt från leverantörens kundservice, utbud, nyheter, lyhördhet till vad jag som grossist önskar få ut på marknaden, produktutveckling m.m. Allt sånt spelar en viktig roll för mig om jag ska kunna leverera snabb support, bra utbud och kvalité till mina kunder både proffs och i mina behandlingar.

Behandlingar

Du kan boka behandling (Naglar & Spraytan) hos mig via länken: https://www.bokadirekt.se/places/vasastans-nagelcenter-ab-co-studio-321-22461

 

Webbutik

Du som proffs och som är nyfiken på produktutbudet, kan boka visning av produkter via chatten, telefon eller mail. Jag kommer till din salong eller så kommer du till salongen där jag hyr in mig på i Enskede/Stockholm. Eller ännu enklare… gå in och kika på webbutiken.

Nu ska jag iväg med min tonåring och ha lite kvalitetstid och sommarlovstimmar tillsammans, innan jag ska jobba i eftermiddag.

Det var lite om mig och jag hoppas att vi hörs/ses framöver <3 .

Kram Veronica

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *