Tillbaka från semestern <3

Tillbaka från semestern

Tillbaka från semestern, jajjemen!

Visst har det varit UNDERBART väder!

Okej, jag kan erkänna att det var liiiite tufft att spinna på cykeln när det var som varmast. But hey! Vem är jag att klaga på värmen? Jag ÄLSKAR värmen! Så här mycket som jag har promenerat, badat, spinnat, styrketränat på semestern har jag nog aldrig gjort ;o). Däremot så har jag haft 3 fästingar än så länge, så NOTE TO MYSELF inför nästa sommar – VACCINERA MIG!

Nu är vardagen tillbaka och rutiner ska sättas på plats igen i almanackan ;o) Beställningarna rullar in i webshopen som aldrig förr. Nagelfilen går varm och jag förvånade mig själv med att göra personbästa i behandlingstid trots ”första veckan tillbaka från semestern”, som annars brukar gå lite långsammare första dagarna i behandlingstid.

Hoppas din sommar också har varit underbar!

Boka tid du också: https://www.bokadirekt.se/places/vasastans-nagelcenter-ab-co-studio-321-22461

 

Kram Veronica

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *