Kundrecension – Jag blev sååå glad!

Kundrecension Spraytan

Kundrecension!!

GLAD ,GLAD, GLAD är vad jag blev när jag läste den här recensionen på FB!

Tack snälla Josefine, för de fina ordern! Hoppas ni hade det trevligt på Temafesten 40-årsresan SunTrip <3

 

Kundrecension
Kundrecension – Spraytan

”Vi skulle på en fest med tema SunTrip och behövde en snygg bränna. Har aldrig testat spraytan. Veronica var mycket proffsig, informerade oss inför och under själva momentet. Snygg färg som är mkt hållbar! Sätter verkligen kunden i centrum! Dessutom fixade hon tjejernas naglar. Så högsta betyg för spraytan och målning av naglar! Hela familjen rekommenderar ett besök hos Veronica!”

 

Pstt… vill du göra mig lika glad som Josefine?! Lämna en recension du me´ så hjälper du mig att utvecklas. Både ris och ros välkomnas <3 https://www.facebook.com/pg/vasastansnagelcenter/reviews/

Varma hälsningar Veronica

En tanke om “Kundrecension – Jag blev sååå glad!

  1. Josefine Sjöcrona says:

    Så proffsigt mottagande och vi blev supernöjda med Veronicas spraytan. Vår entre var given med ”solbrännan” på festen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *