Höj mysfaktorn i höst <3

Höj mysfaktorn med Eldstickan

Höj mysfaktorn med en liten detalj!

Att få kunna piffa upp vardagsprylarna till något riktigt snyggt och stilrent i hemmet är ju en häftig känsla! Om du någon gång har piffat upp soffklädseln, badrumsmattan, filtarna, gardinerna, soffkuddarna i någon annan färg – då vet du vad jag menar ;o)

Att ”återuppliva” något vardagligt till nåt nytt och fräscht är något som många väljer att göra på hösten. Likaså att tända lite ljus och höja mysfaktorn när höstmörkret faller. Varför inte piffa upp tändstickorna också?

Snart blir även tändstickorna (Eldstickan)  en inredningsdetalj i hemmen. Perfekt att ge bort när man ska iväg på middag och festligheter <3.

Psst.. de tillverkas i Sverige, bra va?!. Vilket innebär snabb service, leverans och prisvärt.

Pris: 72:- ex.moms ( Totalt: 90:- inkl. moms).

Du hittar tändstickorna här: https://www.vasastansnagelcenter.se/product-category/inredning-eldstickan/

Har du några frågor är du varmt välkommen att maila till: order@vasastansnagelcenter.se eller chatta direkt (längst ner till höger). Om jag inte svarar i chatten på en gång, så skriv din mailadress och fråga, så svarar jag så fort jag kan inom 24h <3

Lycka till med höstmyset <3 <3 <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *