Vasastans Nagelcenter AB byter namn!

Glittervita naglar

Glittervita naglar

Vasastans Nagelcenter AB byter namn till Better By V AB

 

Efter en superlång ”tänkarperiod” om vilket namn mitt företag skulle byta till… så är det äntligen klart <3.

Detta har varit en tankeprocess som pågått ända sedan december förra året.

Att byta namn är inte det lättaste, det är flera faktorer som ska klaffa. Ska det var platsbundet, branschbundet, personligt, internationellt, hur kan det se ut på en logga, är det lätt att komma ihåg, snabbt att skriva, är det uttalbart och hörbart i telefonen, mailadressen hur kommer den att se ut, finns domännamnet ledigt som jag vill ha, är det likt något annat företag, kan det associeras med annat i så fall vad..

Nu är det svåraste klart, nu börjar den kreativa processen med LOGOTYPEN… jag vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut, och det ska bli så kul att se hur den kommer att ta form allteftersom jag och grafikern brainstormar tillsammans.

Fram till dess, så kommer du att se lite överallt att det är ”dubbla namn” både Vasastans Nagelcenter AB & Better By V. Det får bli så i övergången ett tag, då det är många personer inblandade i allt från programmering, hemsideprogrammerare,  kassasystem, webshop och sociala medier som ska synkas.

Däremot nås jag alltid på samma nummer som tidigare: 0736-212669, och bokningen online funkar som vanligt men med nytt namn.

Det kommer att bli en kul process och öppna dörrar för nya möjligheter inför nästa år <3.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *