Better By V AB

Vill du se produkten innan du köper? Vänligen kontakta oss för mer information. Du kan använda kontaktformuläret nedan eller kontakta oss via chatten (ikon nere till höger).

Kontakt och frågor

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vad kostar frakten?

Fraktbeloppet styrs av ordervärdet. Ju större order desto billigare frakt.

Vilka betallösningar finns det?

Du kan betala via: Swish, 10 dagars faktura (efter kreditupplysning är godkänd) eller direkt in på bankkonto efter erlagd och godkänd order. Jag använder mig utav Izettle, vilket också möjliggör fler betalsätt.

Hur lång leveranstid är det?

Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Jag använder mig utav Bring och POSTNORD.

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag nu?

På loginsidan klickar du i ” Glömt lösenord” , följ anvisningarna så kan du logga in igen sen.

Vad händer efter att jag har beställt produkter?

När jag har mottagit din beställningsorder, så gör jag en sedvanlig kreditupplysning 1:a gången (när betalsätt FAKTURA är valt). När den är godkänd och bekräftad så packas din order samma dag eller nästkommande vardag, och skickas sedan iväg till ditt närmsta ombud för uthämtning. Önskar du få den levererad till dörren eller med väldigt kort varsel så går det också att ordna. Skriv det i meddelande och ett aktuellt telefonnummer så tar har vi vidare kontakt därifrån.

Får jag ett kvitto på min beställning?

Ja, absolut. Du får antingen en 10 dagars faktura, eller om du väljer att betala via Swish eller via bankkkonto så skickar vi med ett kvitto med produkterna i leveransen.

Får jag handla proffessionella nagelprodukter?

Om du har och kan uppvisa ett godkänt diplom för det material du väljer att handla, kan du handla produkter hos mig. Antingen så mailar du diplomet till: support@betterbyv.se eller smsar det till kundservice: 0736-212669 innan erlagd order.

Köpvillkor

Här kan du läsa våra köpvillkor

Skicka oss ett mail